Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissiesVerslag 1e comp.wedstrijd meisjes t/m 14
 Nathalie Bottelier  Website  844x gelezen

Hierbij het verslag van ons nieuwe competitie team meisjes t/m 14. Deze meiden spelen voor het eerst competitie en hebben hun eerste wedstrijd weten te winnen met 3-1, gefeliciteerd! Lees verder voor het verslag van een enthousiaste vader.

Jamie en Natasja begonnen om 16.30 met hun DD. Deze partij ging gelijk op maar werd helaas onderbroken door een bui regen waardoor de partij tijdelijk werd gestaakt. Bij de stand van 1-1 werd de daarop volgende tie-break gewonnen door de meisjes van strandvliet (wel goed gespeeld).
Dominigue begon aan haar DE en verloor de eerste set met 7-5 na een spannende laatste game. Helaas ging de volgende set ook verloren (iets te weinig gegeten!) Toch werd de partij aan ons toegewezen omdat haar tegenstander geen pasje bij haar had.(dus voor iedereen vergeet nooit je pasje.)
Daarna begon Jamie aan haar DE (ondertussen was het al 21.00) Jamie speelde vol overtuiging en won vrij makkelijk met 2-0.
Als laatste de DD. Dominique en Natasja begonnen aan hun DD en hadden er veel zin terwijl het toch al 22.00 was.De eerste set ging naar strandvliet met 7-5.de tweede set werdt gewonnen door Domonique en Natasja, gelijk-voordeel-gelijk-voordeel, er kwam geen einde aan.Ondertussen werd het steeds gezelliger met de tegenstander ondanks dat het al (LET OP) 23.30 was geworden en het werd steeds kouder. Gelukkig werd de tie-break gewonnen. Dames ga zo door jullie hebben goed gespeeld.
 
 groetjes, Vader Dominique
maandag 16 april 2012, 11:12 uur

Verslag 1e comp.wedstrijd meisjes t/m 14

Hierbij het verslag van ons nieuwe competitie team meisjes t/m 14. Deze meiden spelen voor het eerst competitie en hebben hun eerste wedstrijd weten te winnen met 3-1, gefeliciteerd! Lees verder voor het verslag van een enthousiaste vader. Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Competitie
 Jeugd
 Klaverjassen
 Lidmaatschap
 Toernooien
 Training
 Van de voorzitter
 Website
 World Tour/Tenniskids
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
22 Januari
 Klaverjas & Skip-Bo

5 Februari
 Klaverjas & Skip-Bo

17 Februari
 Wintertoernooi

19 Februari
 Klaverjas & Skip-Bo

 Competitie teams 
Senioren
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens