Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissiesCompetitie uitje 13 juni
 Patricia Suer  Algemeen  433x gelezen
Zaterdag 13 juni was dan de laatste activiteit wat betreft de competitie. Het uitje!! Om 15:30 werd er verzameld op het parkeerterrein om richting Osdorp te gaan om te bounzen, oftewel trampoline springen.Met behulp van weer fantastische ouders konden we met ong. 30 man die kant op. 


Daar aangekomen konden we meteen gaan springen, en na een half uurtje begon iedereen toch wel erg te zweten en moe te worden. Gelukkig werd er dan ook een soort trefbal gedaan zodat als je af was even rustig kon bij komen, Maar je moest wel blijven opletten want de kans dat je een bal in je oog krijgt was niet zo klein (Aeron?). Gelukkig is verder iedereen heel gebleven en na een uurtje werd er een aanval gedaan op de limonade en water die klaar stonden.

Om 17:30 vertrokken we weer richting de tennisbaan waar Rob en Mark al druk bezig waren met de hamburgers en patat. Natuurlijk werd daar het nodige vocht weer aangevuld en de kampioenen nogmaals gehuldigd na een woordje van Pom. Nadat iedereen was voorzien van eten en drinken was het leuk om te zien dat er weer gezellig met elkaar op de baan getennist werd (hoewel tennis?????).

Wij vonden het weer erg gezellig en we hopen jullie ook. Natuurlijk zijn er ook foto's gemaakt die je op de website kunt vinden.

Pom en Patricia

 

maandag 15 juni 2015, 21:24 uur

Competitie uitje 13 juni

Zaterdag 13 juni was dan de laatste activiteit wat betreft de competitie. Het uitje!! Om 15:30 werd er verzameld op het parkeerterrein om richting Osdorp te gaan om te bounzen, oftewel trampoline springen.Met behulp van weer fantastische ouders konden we met ong. 30 man die kant op.  Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Competitie
 Jeugd
 Klaverjassen
 Lidmaatschap
 Toernooien
 Training
 Van de voorzitter
 Website
 World Tour/Tenniskids
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
29 November
 Ledenvergadering

30 November
 Ladies Night

4 December
 Klaverjas & Skip-Bo

15 December
 Kerstbingo

18 December
 Klaverjas & Skip-Bo

 Competitie teams 
Senioren
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd

Junioren
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens