Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissiesLedenvergadering 2017
 Joyce Plomp  Algemeen  43x gelezenDe 67jaarlijkse algemene ledenvergadering van TV Lucky Strike zal plaatsvinden
op woensdag 29 november om 20:00 in het clubhuis. 
Wij hopen uiteraard dat het clubhuis vol zit met leden. 
Heeft u iets te melden of te vragen mbt onze club dan is dit het moment!
Klik op "lees meer" voor alle jaarverslagen van de diverse teams.
Graag tot 29 november,
Het bestuur

Jaarverslagen teams 2017

 

Jaarverslag Secretariaat

Bij het secretariaat niet veel nieuws onder de zon. De post, contacten met de KNLTB en alle andere zaken die die onder het secretariaat vallen wijken niet af met de andere jaren. Wel heeft het secretariaat een aantal maanden de financiële zaken binnen Lucky Strike bijgehouden en dat bleek best wel een hoop werk.

Overige werkzaamheden door het secretariaat uitgevoerd; notuleren tijdens de reguliere bestuursvergaderingen en het maken van een verslag hiervan, opstellen stukken voor de jaarvergadering en het notuleren en verslag maken van deze jaarvergadering, uitnodigingen versturen voor de jaarlijkse medewerkersborrel, het afleggen van diverse bezoekjes aan leden die dit nodig hebben en het hierbij horende verzorgen van een bloemetje of kaartje.

 

Jaarverslag Sponsorcommissie en Technische Commissie

Het afgelopen jaar heeft vooral in het teken gestaan van continueren van de bestaande sponsorafspraken. Daarnaast hebben wij een tweetal nieuwe sponsordoeken gevonden. Op alle banen hangen nu sponsordoeken.

 

Afgelopen jaar hadden we ook een nieuwe toernooileiding voor het open toernooi. Deze commissie is zeer actief geweest en heeft veel nieuwe sponsoren aangetrokken. Tijdens het toernooi hingen grote doeken met al hun namen. Met name Ed en Willem hebben hier een grote bijdrage in gehad. Top jongens!

 

Daar het onmogelijk is om alle sponsoren bij naam te noemen wil ik graag van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen van adverteerders tot toernooisponsors en éénmalige sponsors voor de diverse activiteiten op ons park enorm te bedanken voor hun bijdrage in het afgelopen jaar.

 

De technische commissie bestond het afgelopen jaar uit Jordi/Nathalie Bottelier en Erik Zweverink. Jordi en Nathalie op de achtergrond hebben alle taken van Michael den Dekker overgenomen. Deze overgang is zeer soepel verlopen.

Het aantal competitieteams op zaterdag neemt volgens de trend toe en het afgelopen jaar zaten wij qua teams bijna aan ons maximum. Op zondag is het aantal competitieteams ten opzichte van vorig jaar met een aantal teams toegenomen.  De vrijdagavond wordt steeds populairder en ook op de woensdagavond is het afgelopen jaar competitie gespeeld. Wel hebben wij nog steeds plaats op de zondag voor nieuwe competitieteams. Dit is overigens weer in lijn met de landelijke ontwikkelingen waarbij de zondag qua competitiedag iets minder populair is.

Het afgelopen seizoen hebben wij voor het eerst de najaarscompetitie aangeboden. Dit is een groot succes gebleken. Met name de vrijdagavond is zeer populair en zit ook helemaal vol. Tijdens de afgelopen ledenvergadering is ook besloten ook dit jaar weer een najaarscompetitie aan te bieden. Deze is thans in volle gang. Ook het tennispark is gedurende deze competitie in de maand oktober open op de donderdagen/vrijdagen en zaterdagen, zodat ook nog gewoon getennist kan worden.

Afgelopen jaar hebben wij weer veel kampioenen kunnen huldigen. Voor een totaaloverzicht van alle competitie-uitslagen wordt verwezen naar onze site.

 

Een andere taak van de Technische Commissie is het onderhouden van het digitale afhangbord en de website van Lucky Strike. De website wordt steeds beter bezocht en gebruikt. Met name voor het inschrijven voor de verschillende toernooien maar ook als informatiebron voor de activiteiten op het park. Het afhangbord heeft het afgelopen jaar goed gefunctioneerd.

 

Tenslotte zal Erik Zweverink aftreden als bestuurslid technische commissie. Nathalie Bottelier zal tijdens de aankomende ledenvergadering worden voorgedragen voor deze bestuursfunctie.

 

Jaarverslag Materiaalcommissie

Reparatie gepleegd op alle banen aan onderkant hekwerk door kunststofplaten te bevestigen.

Fietsenstalling opnieuw ingericht plus plantenbakken geplaats bij baan zes.

Werk aan de banen ; hebben veel tijd moeten besteden door tweemaal met de gravelbreker het gravel te breken van wegen het vele water wat in de banen aanwezig was.

Tribune plus tafels en de banken zijn opnieuw geschilderd

Bijna alle toernooien zijn dit jaar geteisterd door veel regen en storm wat veel dweil en harkwerk veroorzaakte , maar door de vaste medewerkers en vele vrijwilligers tot een goed einde is volbracht mijn dank daarvoor.

Nu ik dit schrijf is de najaarscompetitie nog volop bezig en ik hoop dat zij deze in zijn geheel kunnen uitspelen.

Ik wil iedereen bedanken die dit jaar geholpen heeft.

Willem camfferman

mc

henk jan henk piet peter piet rob dirk danny.

 

 

Jaarverslag JeugdTeam

Samenstelling

Het jeugdteam bestond afgelopen jaar uit de volgende samenstelling:

Bestuursafgevaardigde Ronald Suer

Inge Frans, Patricia Goossens, Marije Suer- Broekes, Mariska Bekendam en Renate Maijenburg. Tijdens het seizoen zijn lid geworden Ghislaine van Mauw, Corinne Glazer en Fatima Menssouri. Marije heeft aangegeven te stoppen als jeugdteam lid, maar is nog steeds oproepbaar.


Nieuwe Tennisschool

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen 2017 is het JeugdTeam druk geweest met het uitzoeken van een nieuwe Tennisschool. Er is met meerdere tennisscholen gesproken en de keuze is gevallen op Tennis Op Maat. Het JeugdTeam vind het belangrijk dat er een betrokken tennisschool zou komen op Lucky Strike, die organisatorisch werkzaamheden van het JeugdTeam kan overnemen en meer activiteiten voor de jeugd kan opzetten. In 2017 heeft Tennis op Maat toernooitraining, clinics tijdens het kamp en een rood/oranje dag georganiseerd. Vanaf seizoen 2018 gaan zij ook de lessen verzorgen voor zowel de jeugd als senioren en nog meer activiteiten voor de jeugd.

 

Kick Off Jeugd

Nieuw dit seizoen, de Kick Off voor de jeugd op de eerste zaterdag van het seizoen. In de middag konden de kinderen hun pasje ophalen en als behoud actie kregen alle kinderen een cadeautje van het JeugdTeam tijdens de Kick Off (tennissokken). Ouders konden het JeugdTeam vragen over het seizoen stellen en Emile heeft een korte clinic gegeven zodat alle kinderen er weer zin in kregen om te tennissen. Tijdens deze Kick Off zijn rond de 20 kinderen op de club geweest. Voor herhaling vatbaar volgend jaar, waarbij Tennis Op Maat volgend jaar ook voorgesteld zal worden aan de ouders/kinderen tijdens de Kick Off.

 

Maak Kennis Met Tennis Jeugd

Voor de tweede keer werd de Maak Kennis Met Tennis jeugd middag georganiseerd ism Emile. Dit jaar iets minder aanmeldingen voor de dag dan vorig jaar, 20 kinderen. Hiervan hebben 7 kinderen de vervolg proeflessen gevolgd en zijn uiteindelijk 6 kinderen volledig lid geworden. De komende 2 jaar wordt de Maak Kennis Met Tennis Jeugd dag op aanraden van de KNLTB niet georganiseerd. Na 2 jaar niet organiseren is de kans groter op nieuwe aanwas van kinderen die kennis willen maken met tennis en Lucky Strike. Uiteraard kunnen kinderen in 2018 wel een proefles volgen en zal er wel promotie worden gemaakt dat kinderen zich aan kunnen melden om te tennissen bij Lucky Strike via site en facebook.

 

Competitietraining

Dit jaar organiseerde het JeugdTeam ism Tennis Op Maat voor de eerste keer een toernooi training voorafgaande aan het Jeugd Clubtoernooi. Rond de 30 kinderen hebben hier in verschillende groepen aan mee gedaan en hebben geleerd waar zij moeten staan tijdens serveren en tijdens de wedstrijd en hoe ze een wedstrijd moeten spelen. Vooral voor nieuwe kinderen en kinderen die nog nooit een wedstrijd hadden gespeeld erg leerzaam. Deelname aan de training was gratis voor de kinderen.


Competitie

Aantal teams:

1 keer reguliere competitie ( 4 spelers)

2 keer groen   (9 spelers)

1 keer oranje  (4 spelers)

1 keer rood     (5 spelers)

1 team is kampioen geworden.

Dit jaar is er voor het eerst mee gedaan met de rode competitie, dit is een competitie voor de beginners. Hier is enthousiast op gereageerd. Streven voor volgend jaar is om alle jeugdspelers te betrekken bij de competitie.

Hopelijk doen we volgend jaar ook mee met de najaar competitie


Lessen

Dit jaar is het aantal lessen verlaagd naar 16  i.p.v. 18. De fnanciële ruimte die hierdoor is ontstaan is gebruikt voor het organiseren van extra activiteiten in samenwerking met Tennis Op Maat. Vanaf volgend jaar worden de lessen in samenwerking met Tennis Op Maat gegeven. Aankomende winter wordt dit geconcretiseerd.
Tenniskamp

Voor de 2e keer organiseerde het JeugdTeam het Lucky Strike Tenniskamp. 46 kinderen in de leeftijd van 6 tm 14 jaar hebben deelgenomen aan het kamp. 23 kinderen vanaf 10 jaar hebben ook geslapen in het clubhuis. Dit jaar heeft Tennis Op Maat op beide dagen clinics gegeven, heeft Suzanna bootcamps gegeven aan de grotere kinderen en sport en spel aan de kleintjes. Is er weer geschminkt, pannenkoeken gegeten die door lieve ouders/oma’s werden gebakken, was er een disco waar flink gedanst werd en natuurlijk weer een kampvuur verhaal. Op zondag kon de oudere jeugd mixen en matchen met de jong senioren van Lucky Strike. Het thema van het kamp was Winterwonderland en met een heuse kerstboom, kerstman, kerstcadeau’s (alle kinderen kregen een t-shirt) en kerstliedjes was het kamp weer een groot succes.

 

Clubtoernooi

Dit jaar moest iedereen, in tegenstelling tot vorig jaar, zich weer zelf inschrijven. We zijn er nog niet over uit wat nu handig is. Het inschrijvingspercentage was lager dan vorig jaar. De indeling was weer gebaseerd op het tenniskids principe, hier is wederom positief of gereageerd. 

 

Gouden Kabouter toernooi.

Het Kind – Ouder toernooi is omgedoopt naar het Gouden Kabouter toernooi.  Op het park kon je overal Gouden Kabouters vinden, de winnaars kregen een Gouden Kabouter mee naar huis. Dit jaar was het toernooi van 11 uur tot 15.00 uur i.p.v. een hele dag. Dit is goed ontvangen.

 

Tenslotte.

Er zijn dit jaar extra activiteiten georganiseerd in samenwerking met Tennis Op Maat. De meeste activiteiten waren nog gericht op de jongste jeugd, voor volgend jaar willen we ons ook meer gaan richten op de oudere jeugd. In de winter gaat het Jeugdteam samen met Tennis op Maat een activiteiten kalender opstellen waarbij de gehele jeugd en jongste senioren bereikt moet worden.

We willen alle sponsors, ouders, opa’s en oma’s bedanken voor de steun en hulp dit seizoen. Zonder deze hulp kunnen wij niet al onze plannen uitvoeren.

 

Jaarverslag TAT (Toernooi Activiteiten Team)
De TAT organiseert de (club) toernooien en activiteiten gedurende het gehele seizoen. 

 

We begonnen dit jaar wederom met het wintertoernooi. Een avond in de Wildenhorst met leuke wedstrijden, lekkere hapjes, muziek en goed gezelschap. Wat wil je nog meer?

 

Het openingstoernooi was meer dan geslaagd! We hadden prachtig weer, mooie banen, gezellige mensen en superleuke prijzen.
Het Oranjetoernooi was weer één groot feest met hilarische momenten, leuke wedstrijdjes, gezellige spelers en een superband. Oftewel een TOP avond!

 

Ook de clubtoernooien en het veteranentoernooi waren goed bezet met spannende wedstrijden, gezellige dagen/avonden en verrassende kampioenen.

Het Van Denderen Hypotheken Open Toernooi werd georganiseerd door een geheel nieuw toernooiteam. Het enthousiaste team bestaat uit: Ed, Willem, Sylvia, Mirjam en Barbara. Dit jaar stond het toernooi geheel in het teken van ‘The Wild West’ en alles was aanwezig om helemaal in de sfeer te komen! De dresscode tijdens het feest was natuurlijk ‘Wild West’. De best geklede feestganger ontving een mooie prijs. En de winnaar van de loterij won 2 vliegtickets Europa! Het was een fantastische week!

In september organiseerde de TAC voor de 7de keer, onder leiding van Inge Hilberdink, een workshop schilderen. We hebben een aantal zeer veelzijdige leden want de resultaten waren weer schitterend.

 

Het klaverjassen en SkipBo’en is inmiddels weer begonnen. Een groep van ongeveer 30 kaarters spelen om de week onder het genot van lekkere hapjes. En ook dit jaar sluiten we af met de altijd spannende en gezellige bingo in het sfeervolle clubhuis op vrijdag 15 december. Zet de datum alvast in de agenda!

De leden van de TAC en ook vele andere vrijwilligers hebben bovenstaande activiteiten weer tot een succes gemaakt!

Nathalie, Conny, Rob, Mirjam, Willem, Pascal, Marjan, Barbara, Ed, Sylvia, Tonnie, Carla, Debby, Rob, Piet, Lida,  Jos, Erik, Willem, Gladys, Mariska, Rolf en Henk bedankt voor jullie inzet en enthousiasme! En ook de sponsors enorm bedankt voor jullie bijdrage!

 

Op de site kan iedereen nog genieten van de uitgebreide fotoreportages van afgelopen seizoen.

Graag tot volgend seizoen!

 


Download bestanden
Agenda 2017 32 KB (16x opgehaald)
vrijdag 10 november 2017, 13:00 uur

Ledenvergadering 2017De 67jaarlijkse algemene ledenvergadering van TV Lucky Strike zal plaatsvinden
op woensdag 29 november om 20:00 in het clubhuis. 
Wij hopen uiteraard dat het clubhuis vol zit met leden. 
Heeft u iets te melden of te vragen mbt onze club dan is dit het moment!
Klik op "lees meer" voor alle jaarverslagen van de diverse teams.
Graag tot 29 november,
Het bestuur

Reacties
Er zijn nog geen reacties op dit bericht
Laat uw reactie achter
Naam:


Emailadres:


URL:


Reactie:


 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Competitie
 Jeugd
 Klaverjassen
 Lidmaatschap
 Toernooien
 Training
 Van de voorzitter
 Website
 World Tour/Tenniskids
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
29 November
 Ledenvergadering

30 November
 Ladies Night

4 December
 Klaverjas & Skip-Bo

15 December
 Kerstbingo

18 December
 Klaverjas & Skip-Bo

 Competitie teams 
Senioren
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd

Junioren
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens