Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


bingo-online.jpg
cf1918390f5158f2439efb38634e8e45--bingo-keep-calm.
IMG_9875.JPG
Meest recente foto's
Besturen
 Joyce Plomp  Van de voorzitter  244x gelezen

De eerste “van de voorzitter” is wat laat dit jaar. Ik heb me in de loop van mijn voorzitterschap voorgenomen alleen iets te schrijven als er ook echt wat te melden valt en dat is nu het geval. Er is een hoop in beweging en dat vereist dat de stappen in de juiste volgorde worden gezet en dat vraagt soms wat meer tijd. Om met het belangrijkste nieuws te beginnen:

We hebben een nieuwe penningmeester: Bob Graal en daar zijn we als bestuur ontzettend blij mee. Vanzelfsprekend met Bob en zeker ook met het feit dat de functie weer is ingevuld. Zoals vaak het geval, kom je er pas achter hoe belangrijk iets is als je het niet meer hebt.

Bij het ontbreken van een penningmeester hebben Rolf en ik die rol tijdelijk op ons genomen. Niet enkel betekende dit extra werk (vooral voor Rolf), maar je merkt dan ook aan den lijve dat het hebben van twee petten, bestuurlijke besluitvorming in de weg zit.

Bob pakt de werkzaamheden direct op en stelt zich eind van het jaar kandidaat om ook formeel in het bestuur te worden gekozen.

En er is meer..... 


zaterdag 17 juni 2017, 22:48 uur 0 reacties (reageer)
Verplaatsen, vergaderen en enqueteren
 Joyce Plomp  Van de voorzitter  393x gelezen


Het nieuwe seizoen is er klaar voor en wij ook. Zeker als je ziet wat voor werk er allemaal weer is verzet de afgelopen winter. Na het clubhuis was dit jaar het materiaalhok en de fietsenstalling aan de beurt. Eindelijk kunnen we baan 6 nu ook bereiken zonder over de fietsen te struikelen. Wat een ruimte. Het onderhoud- en materiaalteam heeft er heel hard aan getrokken, en het resultaat mag er zijn. Het gravel- en materiaalhok is vervangen, vernieuwd en op het veldje naast baan 3 gezet. Super en alles onder een dak op deze manier.


En er is meer.

vrijdag 11 maart 2016, 21:24 uur 0 reacties (reageer)
Jeugd
 Joyce Plomp  Van de voorzitter  319x gelezen


Met het lengen der dagen is ook het jeugdteam, ja het wat verouderde woord "commissie" hebben we vervangen door "team", weer op volle sterkte aan de slag.

Dit is de tijd van voorbereiding en indelen. Voorbereiding op de activiteiten voor het hele seizoen en indelen als het gaat om de competitieteams, maar vooral ook de tennislessen. En daar wil ik deze keer wat dieper op ingaan. Afgelopen jaar hebben we in klein comité, onze tennisleraar, het jeugdteam en ikzelf om de tafel gezeten om met name de tennislessen wat nader te analyseren. Als ik daar een punt moet uithalen, dan is het de vraag of we de lessen niet wat beter kunnen, of zelfs moeten, afstemmen op de verschillende kwaliteiten en interesse van onze jeugdleden. Een (te) groot verschil in speelsterkte betekent al gauw dat de ander zich gaat vervelen of de interesse verliest. Lessen moet er uiteindelijk toe leiden dat je beter wordt en nieuwe technieken leert.
In het verleden hebben we ons wellicht wat te veel laten (af)leiden door zaken als: wie wil met wie lessen (wel of juist niet) en dan vaak ook nog in combinatie met heel veel verhinderingen. Dit jaar willen we daar een nuance in aan gaan brengen. De kwaliteit van de lessen staat voorop. Lessen zijn op onze vereniging gratis voor de jeugd t/m 21 jaar. Deze leeftijdgrens hebben we vorig jaar verhoogd van 18 naar 21 jaar, juist met het oog om zo de oudere jeugd de mogelijkheid te geve nog wat door te groeien in de techniek en tactiek.
Deze ambitie willen we geleidelijk ook naar beneden toe doorzetten. Kort en bondig betekent het dat er vanaf dit jaar dus wat meer op kwaliteit en wat minder op kwantiteit zal worden ingedeeld. Het gevolg kan wellicht zijn dat niet alle verhinderingen "zonder meer" kunnen worden gehonoreerd. Pas dus op met het opgeven van (te) weinig mogelijkheden om ingedeeld te worden, dan zorgen wij dat er meer gelijkwaardige groepjes ontstaan.

Ik wens jullie allemaal vast een mooi tennisseizoen en fijn lesuren toe.

Han Moerkerken
Voorzitter

zaterdag 27 februari 2016, 16:25 uur 0 reacties (reageer)
Jaarvergadering en feesten
 Joyce Plomp  Van de voorzitter  407x gelezen

Beste Lucky Strikers,

Het seizoen zit er al weer een tijdje op, de banen liggen er verlaten bij en de kaarters hebben het clubhuis weer "overgenomen". Wat ons rest is feesten en vergaderen. Om met dat laatste te beginnen: de jaarvergadering staat weer op de agenda en wel voor dinsdag 24 november. Los van de lopende zaken staan er dit jaar nog een paar belangrijke zaken op de agenda, zoals 'ledenwerving- en behoud', een voorstel om ook op onze vereniging de najaarscompetitie te introduceren en een voorstel om het daglidmaatschap te verruimen. Dit alles in het kader om de club aantrekkelijk te maken en te houden voor u en eventuele nieuwe leden. Misschien een reden om de vergadering dit jaar eens te bezoeken. Het bestuur ziet jullie inbreng graag tegemoet.

Dat voor wat betreft het vergaderen. Voor wat het feesten betreft: we beginnen aanstaande zondag met de medewerkersmiddag. Een jaarlijks terugkerende middag, waar we alle mensen willen bedanken die hun steentje hebben bijgedragen om de vereniging draaiende te houden. Altijd een gezellige bijeenkomst waar veel wordt bijgepraat en soms nieuwe initiatieven spontaan boven komen drijven. Dan volgen natuurlijk nog de kerstbingo op 11 december en de nieuwjaarsreceptie op 3 januari. Op donderdag 26 november wordt er door en voor onze Lucky Ladies een gezellige avond georganiseerd en volgt er in februari weer het wintertoernooi. 
Ik wens ieder een fijn winterseizoen.
Han Moerkerken

 


maandag 9 november 2015, 16:46 uur 0 reacties (reageer)


Van de Voorzitter : Leden en lente
 Michael den Dekker  Van de voorzitter  614x gelezen

Leden en lente

Het nieuwe seizoen is begonnen, maar wel wat vroeger dan andere jaren. Niets van gemerkt zult u zeggen, maar dat zit zo:

donderdag 26 maart 2015, 10:19 uur 0 reacties (reageer)
De inwendige mens
 Joyce Plomp  Van de voorzitter  660x gelezen

Van de voorzitter

De inwendige mens

 

Deze keer wil ik het met u over iets heel anders hebben en wel over de inwendige mens. En dan bedoel ik het niet in anatomische zin, daar hebben we andere deskundigen voor op de club, maar in overdrachtelijke.

We zijn bijna nergens zo goed in als in het verzorgen van de inwendige mens.

Wat we ook doen, als we iets vieren of juist willen vergeten, sporten of niets doen, we weten op de een of andere manier altijd wel weer op eten en drinken uit te komen. Dat is met tennis niet anders. Nee sterker nog, daar komt het allemaal samen.

Thuis ga je voor een zware partij natuurlijk uitgebreid aan de koolhydraten. Vooraf nog gauw een “energy-drink” genuttigd, en dan slaat midden in de partij toch de hongerklop toe. Gelukkig had je een banaan in je tas gestopt. Achteraf wordt de overwinning steevast gevierd met een koud glas bier of wijn en dan is er natuurlijk ook nog de verliezer die getroost moet worden. En al dat lief en leed moet een plek hebben om te worden gedeeld en dat hebben we bij ons op de club uitstekend geregeld. Een prachtig clubhuis en dito bezetting. En dat laatste al bijna 20 jaar. Niet enkel worden wij altijd prima verzorgd, via de bar wordt ook veel geregeld en gecoördineerd, zonder dat we daar altijd bij stil staan. We zijn er zuinig op als bestuur.

Klik op lees meer....


dinsdag 20 mei 2014, 13:44 uur
Seizoensopening
 Joyce Plomp  Van de voorzitter  596x gelezen

Seizoensopening

 

Voor alweer de 6e keer mocht ik het tennisseizoen openen en samen met twee dappere “jungsters” de vlag hijsen. En ook dit keer weer met veel plezier. Elk jaar is weer anders, elke keer iets bijzonders om naar uit te kijken en achter je te laten. En deze winter hebben we heel wat achter ons gelaten. De hele kantine is inmiddels omgetoverd tot een prachtig clubhuis. Was de vorige winter hiervoor reeds de kiem gelegd met een nieuwe vloer, de afgelopen periode is alles wat zich daarboven bevindt vernieuwd. Het resultaat is wat mij betreft verbluffend. Menig etablissement zou er jaloers op zijn. Ik ben blij dat we het prachtige ontwerp van “the IN connextion” vrijwel integraal hebben uitgevoerd. Als het klaar is zie je pas waarom. Een schitterend en treffend schilderij van Inge Hilberdink maakt de sfeer compleet. En wat staat die piano te pronken in z’n nieuwe jasje.

Klik op lees meer.....


vrijdag 11 april 2014, 21:56 uur 0 reacties (reageer)
Een tijd van komen en van gaan!
 Nathalie Bottelier  Van de voorzitter  862x gelezen

We zijn alweer dik halverwege het seizoen en we mogen niet klagen. Alle tot nu toe gespeelde toernooien zijn weer prima verlopen en na een natte en koude start, kwam het toch nog helemaal goed met onze tenniszomer. Wij, als bestuur, kijken echter alweer langzaam vooruit naar de naderende herfst. Dat lijkt wat vroeg, maar “regeren is vooruitzien” zo luidt de spreuk en dat geldt dus ook een beetje voor ons. Er (b)lijken dit jaar nogal veel  mutaties aan te komen, in de diverse commissies en wedstrijdleiding.

Lees verder voor het gehele verhaal. 

zaterdag 3 augustus 2013, 16:43 uur
Van de Voorzitter : Een
 Michael den Dekker  Van de voorzitter  872x gelezen

Van de Voorzitter : Een “frisse” start.

Als u dit jaar op de vereniging komt, dan ziet u het direct. De vorst heeft roet in het eten gegooid bij het klaarmaken van de banen en de renovatie van het clubhuisinterieur is in volle gang. Het “tussenresultaat” geeft al een beetje de toekomstige sfeer weer. En dat terwijl we nog lang niet klaar zijn. Zoals vorig jaar al aangekondigd worden vloer, wanden, bar en plafond geheel vernieuwd. “The In connection” (Ed Kokernoot) heeft daartoe voor ons een prachtig ontwerp gemaakt en dat plan is nu in uitvoering. Maar dat gaat niet vanzelf, want ook moest eerst nog de dakbedekking worden vervangen. Veel werk aan de winkel dus, teveel voor Henk en zijn mannen om dat er nog bij te doen, naast alle andere “winterklussen” en het reguliere baanonderhoud. Gelukkig hebben we Peter van Seumeren bereid gevonden om deze klus voor ons te klaren. Met hem hebben we een heuse “property manager” in huis gehaald en het resultaat was direct zichtbaar. Mailtjes met offerten om te beoordelen, tekeningen opvragen, aanbetalingen regelen, de vaart kwam er goed in.
Helaas gooide ook hier de winter een paar keer roet in het eten en moesten de dakwerkzaamheden tot twee maal toe worden uitgesteld. Uiteindelijk is dat eind februari toch gelukt en aansluitend kon de vloer er in. Een en ander had wel tot gevolg dat de vervanging van het plafond en de verlichting moet worden uitgesteld tot de volgende winter. Maar stelt u zich het maar vast voor: deze prachtige vloer in combinatie met een zwart (ja zwart) plafond met (hele) grote witte armaturen. Echt nieuwsgierig geworden of dat wel kan? klik hier en download de sfeerimpressie van het eindresultaat (klik links op downloaden en daarna op openen). Van cafetaria naar lounge, zo zou ik het willen typeren. Kortom, er is deze winter, zowel binnen als buiten, weer heel, heel veel werk verzet. En nog zijn de mannen buiten niet klaar. Pas als de vorst echt de grond uit is, kunnen de banen speelklaar worden gemaakt. Dat zal de week na Pasen vast wel lukken, maar het blijft nog even spannend.

Ik wens iedereen een heel mooi tennisseizoen en ik zie u op ons park. Foto's van de opening staan in de fotogalerij.

Han Moerkerken

zaterdag 30 maart 2013, 11:29 uur 0 reacties (reageer)
Van de voorzitter (winterwerk)
 Michael den Dekker  Van de voorzitter  967x gelezen

Seizoen 2012

Het (tennis)seizoen 2012 is, voor wat ons park betreft, weer voorbij. Wat ging het weer snel als je terug kijkt.

maandag 1 oktober 2012, 12:36 uur 0 reacties (reageer)
1 2
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Competitie
 Jeugd
 Klaverjassen
 Lidmaatschap
 Toernooien
 Training
 Van de voorzitter
 Website
 World Tour/Tenniskids
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
22 Januari
 Klaverjas & Skip-Bo

5 Februari
 Klaverjas & Skip-Bo

17 Februari
 Wintertoernooi

19 Februari
 Klaverjas & Skip-Bo

 Competitie teams 
Senioren
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens