Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


De vereniging

Onze vereniging is opgericht op 14 maart 1950. Aanvankelijk werd er op 2 en daarna 3 banen gespeeld achter Tivoli (nu hotel Zwanenburg). In 1962 verhuisde de vereniging naar de huidige locatie gelegen aan de populierenlaan. Op deze locatie werd begonnen met 3 banen en een houten clubhuis. In de loop der jaren is het aantal banen uitgebreid en werd het houten clubhuis vervangen door een fraai stenen clubhuis.
Op dit park spelen wij met tegen de 450 seniorleden, 70 dagleden en 150 junioren.
 
Onze banen
Op dit moment beschikt de vereniging over 7 gravelbanen. Van deze banen zijn er 6 met verlichting, waardoor er tot 23.00 kan worden gespeeld. Het onderhoud van de banen vindt hoofdzakelijk plaats in de vroege ochtenduren. Na het spelen moeten de banen door de spelers worden gesleept. De banen zijn voorzien van een sproei installatie. Clubhuis
 
De bar
De exploitatie van de bar is uitbesteed aan een professionele beheerder. Die rol wordt al jaren op voorbeeldige wijze vervuld door de familie Karin en Rob Weermeier. Deze oplossing heeft het voordeel dat er geen bardiensten gedraaid hoeven worden. De kantineprijzen zijn wat hoger dan bij verenigingen waar de leden bardiensten draaien, maar alleszins redelijk ten opzichte van andere commercieel geëxploiteerde parken.
Omdat er niet altijd bestuursleden op het park zijn, vervult Rob met verve ook de aan hem toegedachte rol bij problemen met het afhangsysteem en andere zaken rond het parkbeheer.
 
Tennislessen
Op het park wordt zowel aan senioren als aan jeugd tennisles gegeven. Voor de jeugd zijn de kosten in de contributie begrepen en de lessen gratis. Voor het seizoen kan de jeugd opgeven wanneer ze kunnen spelen en met wie ze graag worden ingedeeld. De jeugdcommissie deelt  de lessen in overleg met de trainer in.
Senioren dienen zich voor het begin van het seizoen op te geven via een formulier dat in het clubblad is opgenomen. De lessen worden gegeven door trainers van Tennisschool Kennemerland en een trainer uit de eigen stal. Voor de tennislessen van senioren kan ook worden ingeschreven via de site van de tennisschool www.tennis4all.nl
 
Activiteiten
Op onze vereniging wordt niet alleen getennist maar worden ook andere activiteiten georganiseerd. Jaarlijkse activiteiten zijn o.a. een talentenjacht waarin leden hun beste artistieke beentje voorzetten, een dart avond en enkel bingo avonden. In de winter wordt er om de twee weken in de kantine geklaverjast. 

Ledenvergaderingen
Het statutaire verenigingsjaar loopt van 1 november tot 31 oktober. De algemene ledenvergadering vindt meestal plaats op de laatste dinsdag van november. Seniorleden en dagleden hebben in de vergadering stemrecht. Juniorleden en niet spelende leden niet.

 


 Over vereniging 
 Contact
 Lid worden
 Route naar ons park
 De vereniging
 Soorten leden
 Tossreglement
 Afhangsysteem


 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Competitie
 Jeugd
 Klaverjassen
 Lidmaatschap
 Toernooien
 Training
 Van de voorzitter
 Website
 World Tour/Tenniskids
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...
 Competitie teams 
Senioren
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd

Junioren
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens