Aanmelden voorjaarscompetitie 2021!

14 november 2020


Op dit moment is het spelen én organiseren van wedstrijden niet toegestaan als gevolg van de geldende coronamaatregelen, en niemand weet precies hoe het verder gaat. Maar we kijken vol goede moed uit naar 2021 in de hoop dat we dan in het voorjaar weer ‘normaal' competitie kunnen spelen. 

De inschrijving van de ploegen staat dan ook op de agenda. Wij willen voor 15 december graag alle ploegopgaven binnen hebben, zodat wij jullie kunnen aanmelden. Van alle bestaande teams willen wij graag zsm weten of jullie doorgaan, welke dag en met welke teamleden. Dan weten wij op welke dagen we eventuele nieuwe teams kunnen plaatsen. Indien je wilt wijzigen van competitievorm of dag dan gaan we kijken of dat mogelijk is.  

Het competitieaanbod staat in de bijlage in een overzichtelijk schema.

Voor alle dubbelspelen (DD,HD,GD) geldt verkort spelen (geen volledige 3e set maar een super tie-break tot 10 punten). De voorjaarscompetitie start begin april en loopt tot begin juni (totaal 7 speelweken).  

De kosten per competitieteam zijn 40 euro (junioren, senioren en 8/9 comp). Voor Tenniskids is dit 27,50 per team. Deze kosten worden bij de aanvoerder van het team in rekening gebracht, deze worden vermeld op de contributiefactuur.  

Nieuw regels in 2021:

Wachttijd bij slechte weersomstandigheden is teruggebracht naar 1 uur.
Versoepeling invallersregeling, men mag nu 2x op dezelfde dag spelen bij variabele aanvangstijden.
Bij juniorenteams (11 t/m 14 en 13 t/m 17) mogen een onbeperkt aantal spelers worden opgesteld die één jaar te jong of één jaar te oud zijn.  

Wil je graag competitie spelen en heb je een team compleet (minimaal 4 spelers) of gaat jouw team door volgend seizoen dan horen wij het graag voor 15 december. Ben je nog op zoek naar teamleden, stuur ons een mail misschien kunnen wij helpen.     

Jordy en Nathalie Bottelier  

Mail: [email protected]

aanbod-knltb-voorjaarscompetitie-2021-noord-holland.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 497 5464

Address

Populierenlaan 42
1161 SP Zwanenburg