Aanmelding najaarscompetitie!

12 mei 2024


De voorjaarscompetitie is nog in volle gang maar begin juni moeten we alweer de teams opgeven voor de najaarscompetitie. Nieuw! In het najaar wordt er nu WEL om promotie/degradatie gespeeld, iedereen wordt dit jaar nog op basis van het teamgemiddelde ingeschreven. Teams die dit jaar 1e worden, spelen dan tijdens de najaarscompetitie in 2025 een klasse hoger (indien er een klasse hoger is). Teams die dit jaar 5e of 6e worden, spelen in 2025 een klasse lager. Zo wordt er voor gezorgd dat de competitie spelen nog leuker wordt! 

De najaarscompetitie bestaat uit 5 speeldagen (zie bijlage voor de speeldata). De competitie start voor de jeugd in de week van 8 sept tot 6 okt en voor de senioren van 9 sept  tot 13 oktober (hierna nog 3 inhaalweken). Op vrijdagavond wordt er dus ook iedere week gespeeld en niet om de week. Dit houdt in dat we maar plaats hebben voor 6 teams, vol=vol. 

Zaterdag en zondag zijn er volop mogelijkheden om competitie te spelen. Ook nieuwe teams zijn op deze dagen van harte welkom!

Kijk voor het aanbod in de bijlage, hierin staat overzichtelijk welke mogelijkheden er zijn. Er is zowel een landelijk als een regionaal aanbod. Let op bij het regionale aanbod dat er (NH) achter staat.

De najaarscompetitie gaat alleen door indien er voldoende animo is.

De kosten voor de najaarscompetitie zijn 32 euro per team voor zowel de junioren als de senioren. Tenniskids Rood en Oranje betalen 16 euro per team.

Graag horen wij voor 30 mei welke teams mee willen doen met de najaarscompetie. Wij hebben minimaal 4 personen (incl. captain) nodig om een team aan te melden. Wil je meedoen en heb je een team? Stuur een mail naar [email protected]

.

 

 

 

Speeldata-najaarscompetitie-2024.pdf aanbod-najaarscompetitie-2024-senioren-landelijk.pdf aanbod-najaarscompetitie-2024-senioren-regionaal.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 497 5464

Adres

Populierenlaan 42
1161 SP Zwanenburg

KVK-nummer

40594849