Contributie 2020

02 april 2020

De afgelopen weken hebben we van enkele leden de vraag gekregen of het wel passend was om de contributie voor 2020 te incasseren. We snappen dat er vragen zijn en hebben uitgezocht hoe dit formeel zit. De KNLTB geeft op haar website hier duidelijke informatie over.
Nu we in ieder geval nog gesloten zijn t/m 28 april, hebben we in het bestuur de financiële situatie besproken. In de winterperiode is veel geïnvesteerd en we hebben doorlopende financiële verplichtingen. Gelukkig zijn we een financieel gezonde vereniging en willen dat ook blijven. We kunnen nu nog niet inschatten hoeveel kosten we gaan krijgen en dus hoe het resultaat 2020 er gaat uitzien. Dit is mede afhankelijk van het moment dat we de club kunnen openen. Daarom hebben we, op basis van het advies van de KNLTB, als bestuur het volgende besloten met betrekking tot de contributie. We nemen nu nog geen besluit over een mogelijke korting of compensatie van de contributie. In het najaar bekijken we onze financiën en stellen we het voorlopig resultaat 2020 en de begroting voor 2021 op. Als we in verhouding tot vorige jaren een te groot financieel overschot hebben door lagere kosten, verrekenen we dit met de contributiegelden voor 2021. 
Dit zal als voorstel in de ALV van november 2020 komen. Voor ons als bestuur is dit een volledig nieuwe situatie die geen vergelijk kent. We willen hier zorgvuldig in zijn en zullen dit jaar kritisch zijn op de kosten en terughoudend met nieuwe investeringen. Graag jullie begrip en vertrouwen hiervoor. Op 21 april is het volgende moment waarop de overheid nieuwe richtlijnen gaat geven. We houden jullie op de hoogte.

Blijf gezond en hopelijk tot snel!                                                                                                   
Het bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]uckystrike.nl

Telefoon

+31 20 497 5464

Address

Populierenlaan 42
1161 SP Zwanenburg