Inschrijfformulier Jeugdcompetitie 2019 - jij doet toch ook mee? Geef je op vóór 15 december

07 november 2018

Beste jeugdleden van Lucky Strike,

Wij hebben inmiddels een aantal aanmeldingen ontvangen voor deelname aan de jeugd competitie voor volgend jaar.
Super, maar... het zou geweldig zijn als meer kinderen zich aanmelden!

Je kunt individueel inschrijven of als team
Schrijf je je individueel in? Dan zullen wij in overleg met de trainers kijken naar een geschikt en leuk team voor jou. Maar je mag natuurlijk ook met elkaar een team samenstellen en samen inschrijven. Handig als je met z’n vijven in een team zit, zodat er altijd een invaller aanwezig is als er iemand een keer niet kan.

Van onze huidige competitieteams verwachten wij dat zij zich ook weer inschrijven en vermelden wie de captain wordt, inclusief e-mailadres en telefoonnummer. De teamcaptain (een ouder) is het aanspreekpunt voor de Jeugdcommissie voor alle zaken rondom de competitie (bijv. kijken hoe laat je moet verzamelen en de standen invullen).

Wil je graag meedoen aan de zondagcompetitie geel, groen, oranje of rood, meld je dan aan vóór 15 december 2018. Vul het inschrijfformulier in (onderaan) en mail deze naar: [email protected]. Lukt het formulier niet, zorg dan dat je alle nodige informatie in de mail vermeld.

Let op! Inmiddels is de speelkalendar 2019 bekend, klik hier. Meer informatie over de rode en oranje competitie en de spelregels zijn te vinden op www.tenniskids.nl.
Eventuele vragen kunnen ook aan Patricia worden gesteld.

Wij hopen op veel aanmeldingen.
Jeugd inschrijfformulier competitie 2019 + world tour

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

020-4975464

Address

Populierenlaan 42
1161 SP Zwanenburg