KNLTB competitie 2020

21 mei 2020


Aan alle competitiespelers,

De complete voorjaarscompetitie is verplaatst naar het najaar. Nieuwe naam is KNLTB competitie 2020. Of de competitie in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten deze grote competitie te spelen. 

Aanbod en aanmelden van teams.

Graag willen wij van de bestaande teams weten of ze door gaan. Ook nieuwe teams zijn welkom, kijk in de bijlage voor het aanbod. Vrijdagavond is er nog ruimte voor 2 teams, ook de overige dagen kunnen er nog teams inschrijven.

Nieuwe speeldata.

Klik hier voor de nieuwe data.

Zelfde competitievormen en klassen als voorjaar.

Hierbij geldt dat in het najaar dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Je kunt dus met het reeds aangemelde team voor de voorjaarscompetitie, aan dezelfde competitiesoort en in dezelfde competitie klasse spelen tijdens het najaar. Daarnaast kunnen er nieuwe teams worden gevormd en aangemeld. Ook kunnen teams die niet kunnen of willen deelnemen in het najaar besluiten om niet mee te doen.  

De indeling van teams zoals die gedaan is voor het voorjaar wordt door de KNLTB niet één-op-één overgenomen in het najaar.  Na de nieuwe inschrijving van de teams door de clubs wordt er een nieuwe indeling gemaakt. 

Geen promotie of degradatie. 

Tijdens de tenniscompetitie die verplaatst is naar het najaar zal niet worden gespeeld om promotie of degradatie. Op die manier verliezen de teams, die in het najaar niet kunnen of willen spelen, hun teamrechten niet voor het voorjaar van 2021. Alle teamrechten van de Voorjaarscompetitie 2020 blijven dus geldig voor de inschrijving van volgend jaar. 

Minder speeldagen Kia Tenniskids competitie. 

Naast de Voorjaarscompetitie wordt ook de Kia Tenniskids voorjaarscompetitie verplaatst naar het najaar. Het belangrijkste verschil met het voorjaar is dat er bij deze competitie in het najaar 5 speeldagen zijn (in plaats van 8 speeldagen). Ook bij de Kia Tenniskids competitie wordt de inschrijving opnieuw opengezet, waardoor er hier ook nieuwe teams gevormd en aangemeld kunnen worden. Na sluiting van de inschrijving wordt er een geheel nieuwe indeling gemaakt.  

Geen Zomeravondcompetitie. 

Helaas betekent het verlengen van de maatregelen dat de Zomeravondcompetitie niet door kan gaan. Deze competitie zal volgend jaar weer worden aangeboden.  

Vragen?

Mochten er vragen zijn of wil je een (bestaand) team aanmelden stuur dan een mail naar [email protected]

 

 

aanbod-knltb-competitie_2020_noord-holland.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 497 5464

Address

Populierenlaan 42
1161 SP Zwanenburg