Open Toernooi Lucky Strike 2019 'Spirit of Africa'

15 juli 2019


Lucky Strike Open 2019

Wat was het weer een fantastisch georganiseerde week! Met recht het thema "De Spirit of Africa", pfff wat een tropische temperaturen. En wat zag het park er schitterend aangekleed uit. Prachtige wedstrijden hebben we gezien, een tie-break toernooi om van te smullen, maaltijden om je vingers bij af te likken, een heuse shisha lounge en als klap op de vuurpijl nog een heerlijke feestavond met een geweldige dj, een loterij (winnares van de reischeque Carla van Smeerdijk) en een hoop getrommel.

Onze dank gaat dan ook uit naar alle deelnemers, sponsors, Marije (dagelijks updaten van onze facebook pagina), Pascal (onze huispaparazzi), Willem Camfferman (banen), Rob en Karin (bar), alle dames die ons op overheerlijke maaltijden hebben getrakteerd en naar iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen om deze week succesvol te maken.

Maar vooral alle hulde aan ons Open Toernooi Team; Mirjam, Ed, Sylvia, Ivor en Barbara het was een zonovergoten, tropische en onvergetelijke tennisweek!

Dank jullie wel en we hopen iedereen volgend jaar weer te zien! 


Klik HIER voor alle eindstanden.

Alle foto's (en ze zijn echt te leuk!) zijn per wedstrijddag geplaatst op onze facebookpagina Tennisvereniging Lucky Strike.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 497 5464

Address

Populierenlaan 42
1161 SP Zwanenburg