Update KNLTB Club App is uitgevoerd!

05 april 2019

De update is uitgevoerd.De update heeft een vernieuwd en verbeterd ledenadministratiesysteem. Het vernieuwde KNLTB.Club betekent wel dat onze leden de KNLTB ClubApp opnieuw moeten downloaden. Inhoudelijk verandert er niks binnen de ClubApp, het is alleen nodig dat jij als lid de oude ClubApp verwijdert van je telefoon en de KNLTB ClubApp opnieuw download.

Zodra de update is uitgevoerd ontvangt iedereen een mail van de KNLTB met daarin het verzoek om bovenstaande uit te voeren. Er zullen twee links worden gemaakt die je kunt gebruiken om de KNLTB ClubApp te downloaden.
 
Als je de ClubApp eenmaal op je mobiel hebt, kun je met de "wachtwoord vergeten" functie een wachtwoord aanmaken. Je wordt dan doorgestuurd naar de website van TV Lucky Strike. Onze website en de clubapp zijn aan elkaar gekoppeld. Hier maak je een wachtwoord aan en vervolgens kun je met dit wachtwoord en je bonds- of clublidnummer inloggen op de Club App.

Wij raden je zeker aan om dit te doen. De ClubApp is namelijk een perfect middel om op de hoogte te blijven van het laatste clubnieuws, toernooi-informatie, competitie uitslagen/standen, de ledenlijst en nog veel meer. 

Heb je de KNLTB ClubApp nog niet eerder gebruikt? Dan is het nu een mooi moment om dit te doen.

Je hoeft daarna niet iedere keer in te loggen op de website omdat wij geen gebruik maken van oa bardienstplanner, banen afhangen op afstand etc. Je kunt ook zonder in te loggen op onze website al het nieuws, competitie, toernooien en informatie bekijken.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 497 5464

Address

Populierenlaan 42
1161 SP Zwanenburg