Van de Voorzitter

11 november 2018

“Eindstation”
 
Wat een jaar en wat een reis. Na een flitsend vertrek zijn we met zijn allen in 2018 constant in beweging geweest om Lucky Strike op de kaart van Zwanenburg en omstreken te zetten. Natuurlijk kunnen er altijd zaken beter, maar alles overziend mogen we trots zijn op datgene wat we hebben neergezet. Voor de jeugd lijken wij inmiddels een aantrekkelijk tennis aanbod te hebben om lid te worden en ook voor de senioren ziet de ontwikkeling er hoopgevend uit. De ontwikkeling van het ledenaantal is overigens de laatste jaren best een punt van zorg geworden. Wij zullen er ook met zijn allen aan moeten blijven trekken om het ledenaantal omhoog te krijgen.  Onze accommodatie kan meer aan dan het huidige ledenaantal en zou het niet mooi zijn als we in de toekomst zouden moeten nadenken over het uitbreiden van de baancapaciteit omdat we “teveel” leden  krijgen. Ik zou zeggen “laat maar gebeuren”!
Ik begon met het schrijven van “eindstation” maar dat was natuurlijk figuurlijk gesproken. Het eindstation van 2018 is weliswaar in zicht maar onze reis is oneindig lang. De bestemming is in grote lijnen wel bekend maar helemaal zeker weten doe je het nooit. Wat ik wel weet is dat je gedurende de reis moet genieten van de reis en het “uitzicht”. Daarom zijn wij als bestuur al weer bezig om plannen voor het volgend jaar te maken. Wat wij zoal bedenken, willen wij natuurlijk aan jullie voorleggen. Alles wat wij doen staat in het teken van jullie reis en wat jullie als lid van Lucky Strike zouden willen en waar je je prettig bij voelt. 
Dus als je wilt meepraten en beslissen over de bestemming van Lucky Strike, kom dan 20 november aanvang 20.00 uur naar het clubhuis om de algemene ledenvergadering bij te wonen. Het zou mooi zijn als jullie er in grote getale bij zouden zijn. 
Mocht je op voorhand al een vraag willen stellen die je in wilt brengen dan kun je die ons mailen zodat wij dit op de agenda kunnen zetten. Scheelt weer tijd bij de rondvraag en dan weet je zeker dat het ook besproken wordt.
Laten we vooral samen de bestemming en de koers bepalen, dan heeft iedereen daar plezier van.
 
Tot de 20ste 
 
Frank 
 

Vragen?

logo

E-mail

info[email protected]

Telefoon

020-4975464

Address

Populierenlaan 42
1161 SP Zwanenburg