Van de voorzitter

19 december 2019

Beste Lucky Strikers,

Aan het eind van het jaar is het altijd goed om even kort terug te kijken naar het afgelopen jaar maar vooral om vooruit te kijken naar het komende jaar en de komende jaren. Als club hebben we een mooi en sportief jaar gekend. Vele mooie toernooien, vele lekkere potten tennis en vooral veel plezier gehad.

Zijn wij als bestuur dan 100% tevreden? Nee, ook dit jaar hadden er zaken beter gekund. Zo kunnen wij nog steeds extra vrijwilligers gebruiken. Vooral bij de jeugd zien we dat het steeds moeilijker wordt om leden te vinden die het jeugdteam willen helpen en vooral de jeugd willen helpen!! Dat is heel jammer voor het uitwerken en het opstarten van leuke evenementen maar ook heel erg vervelend voor diegenen die wel al betrokken zijn bij het team. Zij krijgen en het steeds drukker en het organiseren van evenementen/activiteiten  wordt steeds moeilijker. Lieve ouders en beste leden, laat het jeugdteam niet in de kou staan en meld je aan om hen te helpen. Het hoeft niet veel te zijn maar ieder uur die je besteedt aan het jeugdteam is meegenomen.

Ook het steeds dalende ledenaantal blijft een terugkerend onderwerp binnen onze vereniging en houdt de gemoederen bezig. Weliswaar zijn het geen schokkende aantallen en doen we het net beter dan de landelijke trend maar toch ..... Als vereniging zijn wij met name afhankelijk van mensen die uit het dorp komen. Wij hebben helaas geen nieuwbouw en ook net te weinig aantrekkingskracht voor potentiële leden die buiten ons dorp wonen. Wij zullen de komende jaren meer activiteiten ondernemen om nieuwe leden aan ons te binden. Het dorp is groot genoeg daarvoor. Niet alleen jeugd maar ook volwassenen moeten we gaan verleiden om lid te worden van de leukste tennis vereniging uit de regio. Want dat zijn we!! Wij zijn er van overtuigd dat het met ieders hulp mogelijk moet zijn om het leden aantal te laten groeien. Als bestuur hebben we al diverse activiteiten klaar staan, die er toe moeten leiden dat er meer leden en niet-leden op het park zullen komen. Niet alleen om het nog gezelliger te maken maar ook om er voor te zorgen dat er nieuwe leden bij komen. Mocht je als lid mee willen denken en voel je je aangesproken, mail of bel ons dan! Iedere helpende hand en initiatief is welkom. Samen maken we het nog mooier.

Graag nodig ik iedereen uit voor de nieuwjaarsborrel. Een mooi moment om daar te toosten op een mooie, gezonde en dynamische toekomst! Natuurlijk wensen wij jullie als bestuur voor nu hele fijne feestdagen toe.

Tot zondag 5 januari 16.00 uur!

Frank

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 497 5464

Address

Populierenlaan 42
1161 SP Zwanenburg