Van de voorzitter

21 oktober 2020


Beste Lucky Strikers,

Het achterliggende tennisjaar is er één om snel te vergeten. Of toch niet? Want natuurlijk werden wij heen en weer geslingerd met wel/niet open van het park, wel/geen competitie en nog veel meer onzekerheden. Het mooie in tijden van crisis is dat je ook ervaart dat je er als team wel/niet staat. Nu, ik kan jullie vertellen dat het bestuur er als één team staat. Met een ongekende energie en betrokkenheid is er continu vergaderd en zijn er beslissingen genomen om het mogelijk te maken dat het park open kon zodat er getennist kon worden. Als lid zien jullie daar weinig van, ik had vroeger ook geen idee, maar als je ziet wat er voor nodig is om in deze lastige periode de zaken draaiende te houden dan vind ik dat er een groot compliment uit mag gaan naar: Willem, Nathalie, Joyce, Bob, Kitty en Fatima (in willekeurige volgorde). Niet normaal wat jullie aan werk hebben verzet en wat mooi om te zien wat clubliefde betekent!

Ook de leden en sponsoren verdienen een compliment. De leden voor het zich houden aan de regels en het correct afdragen van de contributiegelden (alles was al vrij snel binnen) en de sponsoren voor het overmaken van hun jaarlijkse bijdrage ook al hebben velen het ook niet makkelijk.

Helaas was het ons niet gegeven om tot het einde van het seizoen het clubhuis open te houden en hebben Rob en Karin net als in het begin van het seizoen abrupt de deuren moeten sluiten. Zij hadden zich hun 25ste jaar verbonden aan de club heel anders voorgesteld!

Het voorkomen van groepvorming, waardoor de kantine ook dicht moest, heeft er voor gezorgd dat we als bestuur hebben besloten om de Algemene Ledenvergadering 2020 met 4 maanden door te schuiven naar maart 2021. Een noodwet heeft dit mogelijk gemaakt en wij gaan daar gebruik van maken. Wij zullen onder voorbehoud een datum prikken in maart 2021 om dan hopelijk op de ‘normale’ manier het wel en wee van de club te presenteren. Heel belangrijk daarbij is de aanwezigheid van jullie allen en dat wij de leden dan de gelegenheid geven tot het stellen van vragen. In december 2020 zullen wij jullie alvast een inkijk geven wat er zoal is gebeurd en wat de plannen voor 2021 zullen zijn. In grote lijnen zullen die plannen natuurlijk de plannen van 2020 zijn want die hebben wij niet kunnen uitvoeren 😉. Financieel hebben wij het netjes gedaan en zijn we binnen de begroting gebleven, maar ook dat gaan jullie teruglezen.  

Nogmaals bedankt, mede namens alle bestuursleden, voor jullie betrokkenheid en voor het gevoel dat jullie ons hebben gegeven er niet alleen voor te staan. ‘Alleen ga je harder, maar samen kom je verder’ gaat ook in deze periode op. Stel gerust vragen naar aanleiding van de stukken die wij beschikbaar stellen en hopelijk zien we elkaar snel weer.  

 

Frank    

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 497 5464

Address

Populierenlaan 42
1161 SP Zwanenburg