Van de voorzitter

25 maart 2020

Beste Lucky Strikers,  

“In tijden van nood, leer je je vrienden kennen”. Het behoeft geen toelichting waarom ik met deze zin begin. Hoezeer onze leefomgeving kon veranderen in twee weken tijd had niemand kunnen vermoeden. Twee weken geleden zaten we nog te mopperen dat het zo regende en dat we zonder vorst de banen misschien niet eens gereed zouden krijgen. Nu is dat allemaal minder relevant en moeten we met zijn allen opstaan tegen een onzichtbare vijand (virus). Dit neemt niet weg dat onze stoere mannen van het materiaalteam al bijna klaar zijn met het strak maken van de banen. Wederom hulde voor deze mannen die dit toch maar weer flikken.

We gaan niet open per 28 maart dus we hebben nog even tijd om de laatste puntjes op de “i” te zetten. Liever had ik dat niet gezegd maar helaas het is niet anders. Zodra wij het sein “veilig” krijgen, gaan we natuurlijk vol gas de tennisbanen benutten!! Ik vraag jullie om geduld en begrip, maar ook om in deze moeilijke tijd er te zijn voor elkaar en voor de vereniging.

In het dorp zijn spontane acties opgestart van ondernemers die op een voor hen ongebruikelijke, maar inventieve manier proberen het hoofd boven water te houden. Laten we met zijn allen de ondernemers (lees sponsors) van de vereniging steunen en er met elkaar alles aan doen om hier goed doorheen te  komen.

Het enige mooie van deze situatie is dat ik het gevoel heb dat mensen weer naar elkaar omkijken en elkaar helpen in de strijd tegen de gezamenlijke vijand. Laten we dat met zijn allen vasthouden en met elkaar de wereld blijvend veranderen. Misschien is de wereld wel erg veel, maar binnen je eigen vierkante meter beginnen is een goede start.  

Blijf gezond, steun elkaar en blijf ook de Lucky Strike familie steunen. Wij hebben jullie, onze leden, hard nodig en ik ga er vanuit dat jullie ook de club nodig hebben. Als we eenmaal weer open mogen en dit is achter de rug dan nodig ik jullie uit om op enig moment het glas te heffen, te toosten op het leven en op elkaars gezondheid.

Tot snel en wees voorzichtig,

 Frank  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 497 5464

Address

Populierenlaan 42
1161 SP Zwanenburg