Van de voorzitter

08 augustus 2019

In alle hectiek, van wat er allemaal gebeurt op de vereniging, ben ik er achter gekomen dat mijn laatste bijdrage met een “van de voorzitter” wel erg lang geleden is geweest. Niet dat men mij er op aanspreekt, want wie zit er nu op een bericht van mij te wachten, maar het doet wel tekort aan alle mensen die het weer mogelijk hebben gemaakt dat wij als vereniging bruisen als nooit tevoren.

Van clubkampioenschappen voor de jeugd en die van de senioren tot het Veteranen Open, de nieuwe generatie 17 plussers zal ik maar zeggen. Want ook al zijn de veteranen op basis van hun leeftijd een aparte categorie, op basis van hun inzet en kwaliteiten zou menigeen makkelijk mee kunnen doen in het “Lucky Strike Open”. Kleine handreiking aan de veteranen, gewoon inschrijven in het Open Toernooi.

Zonder leden te willen passeren wil ik de mensen die de toernooien hebben georganiseerd ook dit jaar weer bedanken voor hun enorme inzet en betrokkenheid. Voor de jeugd waren daar natuurlijk Fatima en Inge en de rest van het jeugdteam bij betrokken en voor het veteranen toernooi zijn Debby, Magda, Rob, Carla en Rolf  natuurlijk de drijvende kracht. En natuurlijk Joyce voor al haar prachtige speelschema's voor de diverse toernooien!

Wat een succesvolle evenementen en wat een positiviteit ook bij de deelnemers die van buiten de vereniging kwamen. Als bestuurslid is het enorm leuk om te horen dat men het fijn vindt om te gast bij ons te zijn.

Een ander hoogtepunt was ook dit jaar weer het Lucky Strike Open Toernooi. Meer inschrijvingen dan ooit en een nog completer/gekker toernooi dan ooit. Met alles was rekening gehouden. Het thema was dit jaar “the Spirit of Africa” en dat was te merken ook. De aankleding was tropisch en overal waar je ook keek tijgers en panters…  Iedere avond vers voer en ook iedere dag een kostelijke bijdrage op facebook. Mede door al deze zaken was het iedere avond zo druk op het park, het leek wel het Leidseplein. De feestavond was een mooi slotakkoord van een mooie (maar warme) week. De radars draaien nu al weer op volle toeren om er volgend jaar een nog groter succes van te maken. We laten ons graag verrassen door Barbara, Ed, Sylvia, Mirjam en Ivor. Wat een super team!

Nu nog het “van Denderen dubbeltoernooi” en de najaarscompetitie en dan zitten de formele evenementen er weer op. De tijd gaat sneller dan ooit maar het is ook leuker dan ooit om lid te zijn van deze mooie vereniging.

Al deze toernooien en evenementen zijn niet mogelijk zonder ons materiaalteam, Willem en consorten ook voor jullie alle hulde!

We kunnen nog extra vrijwilligers gebruiken voor de jeugdcommissie maar eigenlijk kunnen wij in elke commissie wel betrokken leden gebruiken!! Sluit je aan bij de club van vrijwilligers. Zorg dat de jaarlijkse feestavond voor de vrijwilligers die wij als bestuur organiseren, uit zijn voegen barst van de aanmeldingen want alleen dan kunnen wij met elkaar er voor zorgen dat Lucky Strike nog aantrekkelijker wordt voor iedereen die lekker wil recreëren en ontspannen op de tennisbaan.

Tot snel,

Frank

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 497 5464

Address

Populierenlaan 42
1161 SP Zwanenburg