Van de Voorzitter

09 december 2018

Eind goed, al goed.

Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor het mooie seizoen dat we met elkaar hebben beleefd. Voor ons als bestuur was het best spannend hoe de onderlinge samenwerking zou gaan en of we met plezier onze rol konden vervullen. Ik heb goed nieuws. We hadden het prima naar onze zin. Mede door de bak aan ervaring binnen het bestuur en de goede commissies is het jaar zeer goed verlopen.  

Onlangs is de laatste Algemene Ledenvergadering geweest. Aan de opkomst te zien is onze club springlevend en voelen velen van ons zich betrokken bij het wel een wee van de club. Fijn dat jullie de moeite hebben genomen om de vergadering bij te wonen. Financieel en sportief zijn we er dit jaar goed uitgekomen. Natuurlijk kan alles beter en is de inzet van alle vrijwilligers er op gericht om het volgend jaar weer beter te doen. Maar ach, soms moet je koesteren wat je hebt en gewoon tevreden zijn. Dat laatste zijn wij dan ook.  

 Ook volgend jaar hebben wij jou weer nodig! Mocht je idee├źn hebben of mocht je als vrijwilliger iets willen betekenen voor de club dan kun je ons altijd een mail sturen om je aan te melden of om jouw idee door te geven. 

Vergeet niet de website en facebook in de gaten te houden want hoewel de banen eruit liggen, de clubactiviteiten gaan gewoon door. Vrijdag 14 december nog een bingo avond en 6 januari de nieuwjaarsreceptie en de bijbehorende borrel. Dan eind januari nog het super gezellige Lucky Strike wintertoernooi en daarna gaan we al weer serieus denken aan het nieuwe seizoen.

Mooie dagen gewenst namens alle bestuursleden en blijf vooral gezond. Meer kunnen wij niet wensen.     

Frank 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 497 5464

Address

Populierenlaan 42
1161 SP Zwanenburg