Van de Voorzitter: Gezond en sportief 2019

07 januari 2019

Gezond en sportief 2019 

Beste Lucky Strikers, 

Voor diegene die ik gisteren op de receptie nog niet persoonlijk heb gesproken, bij deze alsnog een mooi en gezond 2019 toegewenst.

Het jaar 2018 is snel gegaan maar dat zal wel aan mijn leeftijd liggen. Ze zeggen dat naar mate je ouder wordt het tijdsbesef verandert dus dat neem ik maar op de koop toe. Voor mijn gevoel ben ik constant de kerstboom aan het optuigen en aftuigen. 

Het nieuwe jaar is weer begonnen en net zoals iedereen hebben wij ook als bestuur weer goede voornemens voor 2019. Allereerst willen wij net als jullie vooral plezier hebben in alles wat wij doen voor de vereniging. Wij hopen dat alle vrijwilligers net zo enthousiast zich in zullen zetten als vorig jaar en misschien dat er weer een paar leden zich als vrijwilliger aan willen melden want je kunt niet genoeg vrijwilligers hebben. Verder probeer je toch alles weer net iets beter te doen en te organiseren als het jaar daarvoor. Ook het werven van nieuwe leden is een terugkomend item. Het plan is om daar een aparte commissie voor in te richten die zich hiermee gaat bezighouden. Behoud van de bestaande leden en aanwas van nieuwe leden is essentieel voor het voortbestaan van de vereniging. Dat we daarbij tegen de stroom in moeten roeien maakt het alleen maar mooier als we ook resultaten behalen.  Los van een aparte commissie kun je als lid natuurlijk ook mensen in jouw omgeving benaderen en hen enthousiast maken om lid te worden. 

De receptie van 6 januari 2019 was weer eens een bevestiging wat een mooie club wij hebben. Een enorme grote opkomst en de manier zoals wij met zijn allen omgaan is uniek. Jong en oud het maakt niet uit. Dat geeft ons ook het vertrouwen dat het jaar 2019 net zo een mooi jaar zal worden als 2018. Achter de schermen zijn diverse commissies al bezig om daarvoor te gaan zorgen. Eigenlijk is er geen winterstop want de evenementen gaan gewoon door en ook de voorbereidingen voor het nieuwe jaar.   

Volg alle informatie op de website en op Facebook maar goed, want voordat je het weet mis je iets en dat zou wel heel vervelend zijn.

Het wintertoernooi van 26 januari kan nog deelnemers gebruiken en ook de Pub Quiz van 1 maart is nog niet vol. Schrijf je dus snel in!

Misschien tot snel op de baan en anders bij een andere gelegenheid. 

Frank 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 497 5464

Address

Populierenlaan 42
1161 SP Zwanenburg