Jeugdactiviteiten

Jeugdactiviteiten 2021

Wedstrijdjes jeugd t/m 17 jr:

Lucky Luilak:

Toernooitraining:

Clubkampioenschappen:

Het BBQ Jeugd Toernooi:

Wedstrijdjes jeugd t/m 17 jr:

Jeugd Slotdag:

Laddercompetitie (ook voor jeugd zomer challengers)
Van juli t/m september bieden wij voor het eerst jeugd laddercompetities aan. Iedereen heeft hierover een mail ontvangen.

Wat is een laddercompetitie?
De laddercompetitie is een leuk uitdaagsysteem waarbij je iemand anders, tot maximaal 2 treden boven jou op de ladder, kan uitdagen voor een wedstrijd. Het doel is om steeds hoger op de ‘ladder’ te komen. En voor de fanatiekelingen onder ons; om uiteindelijk op de 1e plaats te komen! Er zijn verschillende ladders aangemaakt gesplitst per leeftijdsgroep. Je speelt alleen tegen andere kinderen van de club binnen dezelfde ladder. Aan de hand van de resultaten stijg of daal je op de ladder.

Via ClubApp > Spelen > Wedstrijden > Laddercompetitie
Bij Mijn competities zie je de laddercompetitie(s) waar jij voor bent ingeschreven.
Door op de competitie te klikken kom je in de ladder terecht en is je eigen naam in het blauw gemarkeerd. Door op ‘Uitdagen’ te klikken bij een lid, stuur je een bericht met een voorgestelde datum en tijd van de wedstrijd (het is mogelijk om meerdere opties te versturen).

Je kan alleen degene tot twee treden boven je op de ladder uitdagen, maar het systeem geeft ook de mogelijkheid om iedereen onder je op de ladder uit te dagen. Zodra je zo’n uitdaging ontvangt, kun je zelf via de ClubApp deze accepteren door op ‘uitdaging details’ te klikken. Hier is het mogelijk om de uitdaging te accepteren, af te wijzen of om een andere datum/tijd voor te stellen. Na het accepteren van een uitdaging wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar de tegenstander. In de ladder zie je bij degene die je hebt uitgedaagd staan ‘Wedstrijd gepland’. Het invoeren van uitslagen wordt gedaan door de leden zelf via de ClubApp. Dit is mogelijk na twee uur van het ingeplande tijdstip.

Goed om te weten
Er wordt niet automatisch een baan gereserveerd. Je zal dus zelf nog moeten reserveren zoals je nu ook gewend bent.

Afmelden
Je bent vooraf ingedeeld voor de laddercompetitie. Het kan natuurlijk zijn dat je niet mee wil doen. Dat vinden wij jammer. In dat geval stuur je een mail naar [email protected] zodat je uit de ladder wordt verwijderd. Bij geen bericht gaan we ervan uit dat je meedoet.

Wedstrijduitslagen
Het invoeren van uitslagen wordt gedaan door de leden zelf via de app of door een bestuurslid via de beheeromgeving (email naar [email protected]). Dit is alleen mogelijk als er een wedstrijd is afgerond. Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets met een eventuele 3e set als tiebreak.

Ballen
Tennisballen zijn op de club beschikbaar en af te halen bij Emile of Rob en Karin.

Email
Emails die vanuit het systeem worden gestuurd gaan naar hetzelfde email adres waar ook de generieke emails van Lucky Strike binnenkomen. In de meeste gevallen is dat het email adres van een ouder. Een uitdagingsmail of bevestigingsmail die voor jou is bedoeld kan dus bij jouw vader of moeder terechtkomen.Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 497 5464

Address

Populierenlaan 42
1161 SP Zwanenburg