Sponsormogelijkheden

Tennisvereniging Lucky Strike is trots op haar sponsors. Zij maken een belangrijk onderdeel uit van onze vereniging en mede dankzij de bijdrage van sponsoren zijn er vele activiteiten mogelijk.

Waarom sponsoren?

Wilt u meer naamsbekendheid in de regio? Uw doelgroep bevindt zich ongetwijfeld onder onze leden en het publiek er omheen! Graag gaan wij gezamenlijk met u op zoek naar de beste sponsormogelijkheden voor uw bedrijf binnen Tennisvereniging Lucky Strike.  

Sponsormogelijkheden

Er zijn een drietal mogelijkheden om onze vereniging te sponsoren, onderstaand een overzicht. 

1) Winddoek

Uw bedrijfsnaam op een winddoek van 2 bij 12 meter op één van onze 6 banen. Sponsor kosten hiervan bedragen per jaar € 275 en éénmalige kosten voor het bedrukken liggen tussen de € 600 - € 800 (groen doek met witte belettering met eigen lettertype en uw logo evt in kleur, huisstijl van uw bedrijf). 

2) Website

Uw bedrijfsnaam of logo op de HOME pagina van onze website. Kosten hiervan bedragen € 125 per jaar.  U kunt zich ook voor 3 jaar aan de club verbinden dan betaalt u € 115 per jaar.

3) Gemeenschappelijke Banner

Uw bedrijfsnaam of logo op de gemeenschappelijke banner met meerdere sponsoren die op een prominente plek bij terras en banen hangt. Kosten hiervan bedragen € 125 per jaar. U kunt zich ook voor 3 jaar aan de club verbinden dan betaalt u € 115 per jaar.

Is uw interesse gewekt? U kunt contact met ons opnemen via:

Inge van der Starre: 06-27207324

of via mail [email protected] 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 497 5464

Adres

Populierenlaan 42
1161 SP Zwanenburg

KVK-nummer

40594849