Jeugd informatie

Jeugdinformatie 2024

De jeugdcommissie is te bereiken via e-mail: [email protected] 

Nieuwe jeugdleden welkom bij TV Lucky Strike

In 2024 is er nog ruimte bij TV Lucky Strike voor nieuwe jeugdleden (5 t/m 17 jaar), die ook deel kunnen nemen aan de verschillende vormen van Tenniskids (5-12 jaar). De tennislessen worden verzorgd door tennisschool Gianni Schepens. Lid worden bij Lucky Strike kost 145 euro ( tot 8 jr), 185 Euro (8 t/m 17 jr) en is inclusief 16 tennislessen. Zou jouw zoon of dochter willen tennissen? Geef hem of haar dan op via het aanmeldingsformulier (informatie-lid worden) of de button rechtsboven op de hoofdpagina. Inschrijven graag vóór 1 februari zodat we rekening kunnen houden met nieuwe jeugdleden bij het indelen van de lesgroepen. Het tennisseizoen start 1 april 2024 en loopt t/m eind september. Wil je liever eerst meer informatie, mail dan naar [email protected]

Les voor jong senioren is een onderdeel van de contributie (18 t/m 21 jaar).
Sinds een paar jaar biedt TV Lucky Strike de mogelijkheid voor jong senioren om ook te kunnen lessen als onderdeel van de seniorencontributie van 205 euro. Hierop zijn veel positieve reacties geweest en zien we gelukkig veel jong senioren regelmatig op de baan en meedoen aan senioren activiteiten. Ook in 2024 bieden we deze mogelijkheid. Ben je tussen de 18 en 21 jaar, heb je wellicht bij TV Lucky Strike getennist en wil je het weer oppakken of heb je altijd al willen leren tennissen maar is het er nog nooit van gekomen? Geef je dan op! Inschrijven graag vóór 1 februari, zodat we rekening kunnen houden met de nieuwe leden bij het indelen van de lesgroepen.

JeugdTeam 

Het JeugdTeam van TV Lucky Strike bestaat uit de volgende enthousiaste vrijwilligers: Simone Hoogendoorn, Gitta Bechger, Mirella Heemskerk en Jeanine de Best.

Het JeugdTeam is er om de jeugd enthousiast te maken en te behouden voor het tennis. Dit doet het JeugdTeam in samenwerking met trainer Gianni Schepens. Het JeugdTeam is te bereiken via bovengenoemd email adres of spreek 1 van de teamleden aan op de club.

Het JeugdTeam is altijd op zoek naar enthousiaste vaders/moeders die deel willen uitmaken van het JeugdTeam of willen assisteren bij bepaalde onderdelen. Lijkt het je leuk om je bezig te houden met het bedenken, organiseren en uitvoeren van diverse activiteiten voor je kind en wil je graag onderdeel uitmaken van een leuk en actief team, geef je dan op.

 

AANMELDINGSFORMULIER 2023.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 497 5464

Adres

Populierenlaan 42
1161 SP Zwanenburg

KVK-nummer

40594849