Afhangen via QR code met digitale ledenpas

17 augustus 2023


Er worden met ingang van volgend jaar geen ledenpassen meer uitgegeven door de knltb.  De pas wordt vervangen door de digitale pas en deze is te vinden in de knltb Clubapp. Ga naar de clubapp/meer/digitale pas. 

Vanaf 2024 zal er niet meer met de oude pas kunnen worden afgehangen. Vandaar dat er vanaf nu al een extra manier is om een baan af te hangen op de vereniging, namelijk door het scannen van een QR code op ons digitale afhangbord. 

Dit gaat als volgt:

1. Ga in het clubhuis naar het digitale afhangbord.

2. Open daar je ClubApp, en ga naar ’spelen’. NB: zorg dat je de meest recente versie van de app hebt geïnstalleerd via de Appstore of Google Playstore.

3. Selecteer een baan. De banen die je kunt afhangen met een QR code zijn te herkennen aan het symbooltje van een QR code.

4. Op het digitale afhangbord is de QR code zichtbaar.

5. In je ClubApp opent een scanner, waarmee de QR code gescand kan worden. Mogelijk vraagt jouw toestel om toestemming aan de App te geven om QR Codes te mogen scannen.

6. De ClubApp meldt dat je boeking is bevestigd. In het homescherm zie je dat ook bij de boeking staan met een groen vinkje. 

7. Een speler kan de baan boeken en hierbij de andere spelers via maatjes selecteren.

Hieronder een uitgebreidere versie van de instructie.

afhangen-met-qr-code-instructies-voor-de-speler.pdf (centrecourt.nl)

 

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 497 5464

Address

Populierenlaan 42
1161 SP Zwanenburg

KVK-nummer

40594849