Zomer Challenge 2024!

30 april 2024


ZOMER CHALLENGE (3 maanden lidmaatschap)
 
De KNLTB wil graag tegemoet komen aan de wensen van voetballers/hockeyers etc om deze sporters in de zomerstop een alternatief te geven. Daarom bieden zij ook dit jaar de Zomer Challenge aan. Dit is een flexibel/compact lidmaatschapspakket van 3 maanden. Op deze manier kunnen de sporters ook in de zomermaanden actief blijven en op een leuke manier kennis maken met tennis en met Tennisvereniging Lucky Strike!
 
De Zomer Challenge 2024 is een lidmaatschap voor 3 maanden. Dit lidmaatschap is van toepassing in de maanden juni, juli en augustus of juli, augustus en september en geldt voor iedereen. De enige voorwaarde is dat men minimaal 8 maanden geen lid is geweest van een tennisvereniging (hier valt het lente challenge abonnement ook onder!).
 
Aanbod:
-   3 maanden lidmaatschap voor 90 euro
-   KNLTB-pas (deelnemers zijn dan ook verzekerd via de knltb)
-   onbeperkt vrij spelen
-   meedoen in deze periode aan KNLTB toernooien en clubactiviteiten
-   alle leeftijden (vanaf 5 jaar tot …. )
-   mogelijkheid tot tennisles
-   voor kinderen zijn er leuke evenementen waar ze gratis aan mee kunnen doen
-   bij voldoende animo een afsluittoernooitje
 
Jeugd t/m12 jr Zomerchallenge voor 60 euro, jeugd 13 t/m 17 voor 85 euro!
 
Deelnemers kunnen zich individueel opgeven, maar het is natuurlijk het leukst om met een heel team deel te nemen aan de Zomer Challenge. Door deze Zomer Challenge aan te bieden, hopen we dat we de beginnende tennissers op een laagdrempelige manier kennis kunnen laten maken met tennis. En dat de geoefende spelers misschien het tennis en TV Lucky Strike (her)ontdekken. Het is voor sporters in ieder geval dé ideale mogelijkheid om fit de zomer door te komen.

Wil je je hiervoor inschrijven, gebruik dan de button 'lid worden' rechts boven' in het scherm of via het aanmeldingsformulier 2024 en vink de  “Zomer Challenge” aan. 
 
Tot ziens bij Tennisvereniging Lucky Strike!Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 497 5464

Adres

Populierenlaan 42
1161 SP Zwanenburg

KVK-nummer

40594849